Engedd meg, hogy bemutatkozzam neked, mint coach és munkapszichológus.

pszichológus_budapest_coachA nevem Barna Eszter és szenvedélyem az emberek támogatása és segítése abban, hogy megtalálják az egyensúlyt az életükben.Mint coach és pszichológus a budapesti rendelőmben azon dolgozom, hogy segítsek Neked megérteni és feldolgozni a belső kihívásaidat, megvalósítani az álmaidat, és elérni az optimális mentális egészséget. Egy óra, ami csak és kizárólag rólad szól.

Munkapszichológus, life és business coach, karrier-tanácsadó, tréner, édesanya, feleség, barát, gyermek, testvér… Hány szerepe lehet egy embernek az életben? Mennyi helyen kell megállnunk a helyünket? Elvárható, hogy a maximumot nyújtsuk minden területen? Így hogyan fogjuk megtalálni az egyensúlyt?

Véleményem és eddigi tapasztalataim szerint az önazonosság, az önmagunk elfogadása az alapja a tudatos és kiegyensúlyozott életnek. Lehet hibázni, lehet elfáradni, lehet megpihenni. Utána lehet feltöltődni- sőt kell is, aztán újratervezni, és megvalósítani. Ez a fejlődés körforgása.

A célom az, hogy nyitottan beszéljünk a kihívásaidról, céljaidról és álmaidról. Beszélgetéseink során segítek neked abban, hogy új perspektívákat fedezz fel, erőt meríts és képes legyél meghozni a szükséges változtatásokat az életedben.
Az együttműködések során mindig személyreszabott és egyéni megközelítést alkalmazok, amiket előszeretettel támasztok alá különböző mérésekkel, figyelembe véve az egyedi szükségleteket és célokat. Támogató és empatikus hozzáállással, bizalmas légkörben segítek a fejlődésedben.

Meg tudunk valakit változtatni? Nem, ebben nem hiszek.

De abban igen, hogy önmagunk fejlesztésével változni fog a viselkedésünk, ezáltal a környezetünk is másképp fog ránk reagálni. Így következhet be a változás.

Hogyan lettem munkapszichológus és life- business coach?

 

Egy háromgyerekes család legfiatalabb tagjaként, összetartó családban nőttem fel Budapesten. Úgy éreztem, külföldre kell mennem, hogy nagyobb önállóságra tegyek szert. Így 16 évesen Barcelonában tanultam fél évet, majd 19 évesen Angliába költöztem, ahol elvégeztem a négyéves BA pszichológia képzést. Meghatározó élmény volt a külföldön töltött idő, de a mesterképzést már itthon, a Műszaki Egyetem Munka-szervezetpszichológia szakon végeztem. A life és business coaching módszertanát dr. Gulácsi Bernadett iskolájában sajátítottam el, karriercoach képzést pedig a Coachingcentrumban, majd a tréner képzést Lukács Lilinél, az Örömterápiában végeztem el. Hiszek az élethosszig tartó tanulás elképzelésében, így jelenleg is folyamatosan képzem magam.

Háromgyerekes édesanya vagyok, csodálatos felfedezni a világot az ő szemükkel.
Gyermekkoromban szerettem volna a házak ablakán bekukucskálni, kíváncsi voltam ki-hogy él. Tetszett, hogy a színészek különböző szerepeket ölthetnek magukra, így beleláthatnak más karakterek életébe, fejébe, gondolataiba. Ez a fajta kíváncsiság az emberek felé nem múlt el, csak módszert váltottam 🙂

Tapasztalataim

Korábban multinacionális cégek és vendéglátó üzletek HR területén dolgoztam, valamint szervezetfejlesztésben, fejvadászatban is volt alkalmam tapasztalatot szerezni. Jelenleg egyéni támogató beszélgetéseket tartok magánszemélyeknek, valamint vállalatokkal dolgozom együtt szervezetfejlesztési projektekben.

Ha idáig eljutottál bízom benne, hogy hamarosan közösen mehetünk egy általad kiválasztott cél felé, én pedig mindent megteszek, hogy kihozzam belőled a legjobb verziódat !

Amennyiben úgy érzed elakadtál az életben, ha egy dilemmához érkeztél, ha szükséged van egy segítő kézre, akkor keress bizalommal. Magánéleti és munkahelyi kihívás esetén igyekszem a legnagyobb szeretettel és szakértelemmel támogatni.

Személyesen a 13. kerületben (közel a Nyugatihoz) tudlak fogadni, de online beszélgetésre is van lehetőség.

Időpontot egyeztetni e-mailen tudunk. További információt a Kapcsolat menüpont alatt találsz.