Barna Eszter vagyok, munkapszichológus, life és business coach, karrier – tanácsadó, tréner, édesanya, feleség, barát, gyermek, testvér…

Hány szerepe lehet egy embernek az életben? Mennyi helyen kell megállnunk a helyünket? Elvárható, hogy a maximumot nyújtsuk minden területen? Így hogyan fogjuk megtalálni az egyensúlyt?

Véleményem és eddigi tapasztalataim szerint az önazonosság, az önmagunk elfogadása az alapja a tudatos és kiegyensúlyozott életnek. Lehet hibázni, lehet elfáradni, lehet megpihenni. Utána lehet feltöltődni- sőt kell is, aztán újratervezni, és megvalósítani. Ez a fejlődés körforgása.

Meg tudunk valakit változtatni? Nem, ebben nem hiszek.

De abban igen, hogy önmagunk fejlesztésével változni fog a viselkedésünk, ezáltal a környezetünk is másképp fog ránk reagálni. Így következhet be a változás.

 

***

Egy háromgyerekes család legfiatalabb tagjaként, összetartó családban nőttem fel Budapesten. Úgy éreztem, külföldre kell mennem, hogy nagyobb önállóságra tegyek szert. Így 16 évesen Barcelonában tanultam fél évet, majd 19 évesen Angliába költöztem, ahol elvégeztem a négyéves BA pszichológia képzést. Meghatározó élmény volt a külföldön töltött idő, de a mesterképzést már itthon, a Műszaki Egyetem Munka-szervezetpszichológia szakon végeztem. A life és business coaching módszertanát dr. Gulácsi Bernadett iskolájában sajátítottam el, karriercoach képzést pedig a Coachingcentrumban, majd a tréner képzést Lukács Lilinél, az Örömterápiában végeztem el. Hiszek az élethosszig tartó tanulás elképzelésében, így jelenleg is folyamatosan képzem magam.

Háromgyerekes édesanya vagyok, csodálatos felfedezni a világot az ő szemükkel.
Gyermekkoromban szerettem volna a házak ablakán bekukucskálni, kíváncsi voltam ki-hogy él. Tetszett, hogy a színészek különböző szerepeket ölthetnek magukra, így beleláthatnak más karakterek életébe, fejébe, gondolataiba. Ez a fajta kíváncsiság az emberek felé nem múlt el, csak módszert váltottam 🙂

Korábban multinacionális cégek és vendéglátó üzletek HR területén dolgoztam, valamint szervezetfejlesztésben, fejvadászatban is volt alkalmam tapasztalatot szerezni. Jelenleg egyéni konzultációkat tartok magánszemélyek és vállalatok részére.

 

***

Ha úgy érzed elakadtál az életben, ha egy dilemmához érkeztél, ha szükséged van egy segítő kézre, akkor keress bizalommal. Magánéleti és munkahelyi kihívás esetén igyekszem a legnagyobb szeretettel és szakértelemmel támogatni.

Személyesen a 13. kerületben (közel a Nyugatihoz) tudlak fogadni, de online beszélgetésre is van lehetőség.

Időpontot egyeztetni e-mailen tudunk. További információt a Kapcsolat menüpont alatt találsz.