munkapszichológus, life és business coach

Barna Eszter vagyok, munkapszichológus, life és business coach, édesanya, feleség, barát, gyermek, testvér…
Hány szerepe lehet egy embernek az életben? Mennyi helyen kell megállnunk a helyünket? Meg lehet ezt egyáltalán úgy csinálni, hogy a maximumot nyújtsuk minden területen? Véleményem és eddigi tapasztalatom szerint az önazonosság, az önmagunk elfogadása az alapja a tudatos életnek. Lehet hibázni, lehet elfáradni, lehet megpihenni. Utána lehet újratervezni, feltöltődni, megvalósítani. Ez a fejlődés körforgása.
Egy háromgyerekes család legfiatalabb tagjaként, összetartó családban nőttem fel Budapesten. Úgy éreztem, külföldre kell mennem, hogy önállóságra tegyek szert. Így 16 évesen Barcelonában tanultam a spanyol nyelvet, majd 19 évesen Angliába költöztem, ahol a pszichológia alapképzést végeztem. Meghatározó élmény volt a külföldön töltött idő, de a mesterképzést már itthon, a Műszaki Egyetem Munka-szervezetpszichológia szakon végeztem. Egy évet Pécsett, a Magatartástudományi Intézetben kutattam a külföldi diákok beilleszkedési nehézségeit. A coaching módszertanát dr. Gulácsi Bernadett iskolájában sajátítottam el. Karriercoach képzést pedig a Coachingcentrumban végeztem el. Jelenleg is folyamatosan képzem magam.
Háromgyerekes édesanya vagyok, csodálatos felfedezni a világot az ő szemükkel.
Gyermekkoromban szerettem volna a házak ablakán bekukucskálni, kíváncsi voltam ki-hogy él. Tetszett, hogy a színészek különböző szerepeket ölthetnek magukra, így beleláthatnak más karakterek életébe, fejébe, gondolataiba.
Ez a fajta kíváncsiság az emberek felé nem múlt el, csak módszert váltottam 🙂
Korábban multinacionális cégek és vendéglátó üzletek HR területén dolgoztam, valamint szervezetfejlesztésben, fejvadászatban is volt alkalmam tapasztalatot szerezni.  Jelenleg egyéni konzultációban vagyok elérhető.
Ha úgy érzed elakadtál az életben, ha egy dilemmához érkeztél, ha szükséged van egy segítő kézre, akkor keress bizalommal.
Magánéleti és munkahelyi kihívás esetén igyekszem a legnagyobb szeretettel és szakértelemmel segíteni.